Pogosto zastavljena vprašanja

1Kje se proizvajajo vrtljive parkirne ploščadi Barteni?
Od oblikovanja, inženiringa do proizvodnje, vse je narejeno v naši tovarni na Reki, Hrvaška, EU.
2 Kdaj lahko pričakujemo dobavo svojega naročila?
Naročila običajno pošiljamo v roku 4 tednov. Za nekatera naročila z dodatnimi zahtevami lahko potrebujemo nekaj več časa.
3Ali dobavljate parkirne sisteme Barteni v države zunaj EU?
Običajno dobavljamo v države Evropske unije, vendar smo glede posebnih zahtev vedno pripravljeni na pogovor o katerem koli projektu v državah zunaj EU.
4Ali je možno sestaviti vrtljivo parkirno ploščad avtomobila kot kupec?
Seveda. Ponujamo tako možnost sestavljanja vrtljivih parkirnih ploščadi s strani naše strokovne ekipe kot tudi možnost samostojne montaže.
5Ali se vrtljive parkirne ploščadi Barteni lahko vgradijo na naklonjenem dovozu?
Ja, naše vrtljive parkirne ploščadi se lahko postavijo na dovoz z maksimalnim nagibom 3,5 stopinj. V primeru nagiba večjega od 3,5 ° je potreben dodatni motor.
6Ali so potrebna gradbena dela pred vgradnjo ploščadi?
V nekaterih primerih so, v nekaterih niso. Za vgradne vrtljive parkirne ploščadi (F450 Built In, F450 Aluminium) je pred vgradnjo treba pripraviti temelje, ki so navedeni in opisani v dokumentu »Priprava terena«. Za druge vrtljive parkirne ploščadi (N450 Nadzemna in S510 Showroom) podlage niso potrebne, lahko pa se vgradijo na vašo obstoječo trdno površino.
7Kaj z jamstvom?

Vrtljive parkirne ploščadi Barteni so projektirane, da trajajo in zato ponujamo do 5 let jamstva, odvisno od vgradnje:

  • Vgradnjo opravljajo Berteni Parking Systems: 5-letno jamstvo za zasebne uporabnike in 3-letno jamstvo za komercialne uporabnike
  • Vgradnjo opravlja kupec: 1-letno jamstvo
8Zakaj je pametno nabaviti vrtljivo parkirno ploščad?
Če želite nadgraditi svoj dom, poenostaviti si življenje in povečati vrednost svoje nepremičnine ob hkratni zagotovitvi dodatnega prostora in funkcionalnosti, je vrtljiva parkirna ploščad popolna rešitev. Pomaga vam lahko zagotoviti dodaten prostor in denar za druge potrebe ter je odličen način, da postane vaše dvorišče atraktivno in, najpomembnejše, ima varen izhod na cesto.